Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-config.php:1) in D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-content\themes\classic\postdetail_new2.php on line 3
In 2006 over de economische en technologische samenwerking met een speciaal fonds ter ondersteuning van de politieke kwesties in verband met de interpretatie van het beleid

In 2006 over de economische en technologische samenwerking met een speciaal fonds ter ondersteuning van de politieke kwesties in verband met de interpretatie van het beleid


Ten eerste, "het ministerie van Financiën in 2006 heeft het Commerce Department op buitenlandse economische en technologische samenwerking van speciale fondsen voor de ondersteuning van het beleid kwesties in verband met de aankondiging" (Choi tarief [2007] nr. 75) Het doel van

Voor het "ministerie van Financiën afgegeven door het ministerie van Handel over de <foreign economische en technische samenwerking fondsen management> bericht" (Choi tarief [2005] nr. 255) in verband met de geest van de sterke, geloofwaardige en concurrerende ondernemingen te ontwikkelen op buitenlandse investeringen En de samenwerking in het bedrijf.

Ten tweede, het ondersteunen van de doelgroep

Goedkeuring voor het verrichten van buitenlandse economische en technologische samenwerking van bedrijven op het grondgebied.

Ten derde, het toepassingsgebied van de steun

Buitenlandse investeringen, buiten de landbouw, bosbouw en visserij in samenwerking gecontracteerde projecten en arbeidsloon samenwerking met buitenlandse dienst-en buitenlandse high-tech R & D-platform, design overleg, en andere externe economische en technologische samenwerking met het bedrijfsleven.

Vier gefinancierde inhoud en normen

(A) zijn vooral gericht op de inhoud en ondersteuning voor standaarden
1, "going out" persoonlijke ongevallenverzekering
Working out van hun bedrijven op de Chinese kant, verzekering van de instellingen verzekerd zijn ongevallenverzekering voor de kosten van verzekeringen, financiering verhouding van niet meer dan de werkelijke uitgaven van 50% van de premie.

2, buiten de hulpdiensten verwijdering kosten
Buiten de hulpdiensten middelen om het in buitenlandse economische en technologische samenwerking tussen bedrijven op te sturen personeel als gevolg van terreur, oorlog, natuurrampen, overmacht, zoals persoonlijke veiligheid in het gedrang komt, zoals de slachtoffers zich in een noodsituatie. Inclusief de kosten in verband met de verwijdering van ondernemingen om te gaan met noodsituaties buiten het personeel van de paspoorten, visa, internationale reizen en de kosten van tijdelijk verlof.

(B) de kosten van pre-ondersteunde inhoud
Vroege verwijst naar de kosten van de Chinese ondernemingen die zich bezighouden met buitenlandse investeringen, buiten de landbouw, bosbouw en visserij samenwerking, buiten de hightech-R & D platform voor business-projecten in het land waar registratie (registratie) voor of gecontracteerde projecten, de externe ontwerp-en externe consulting diensten Project mede-ondertekend contract (overeenkomst), voordat het project was het optreden en de daarmee samenhangende kosten.
Het aandeel van de kosten van de vroegtijdige ondersteuning van de business werkelijk betaalde niet meer dan 50% van de kosten.

(C) het buitenlandse ontwerp advies, buiten de hightech-kosten voor onderzoek en ontwikkeling van acties ter ondersteuning van niet meer dan het aandeel van de ondernemingen tot betaling van de werkelijke kosten van 50%.

(E) projecten korting leningen, banken op het grondgebied voor de bouw en exploitatie van het project voor meer dan een jaar (inclusief een jaar) en langlopende leningen.
RMB lening rente van niet meer dan aangekondigd door de People's Bank of China benchmark rente, de reële rente lager dan de benchmar
k-rente, de reële rente niet meer dan; leningen in vreemde valuta in de disconteringsvoet niet meer bedraagt dan 3%, 3% lager dan het werkelijke percentage van niet meer dan het werkelijke tarief.

Vijfde, ondernemingen moet gelden voor de volgende voorwaarden:

1. Op het grondgebied van de People's Republic of China geregistreerd in overeenstemming met de wet, een onafhankelijke rechtspersoonlijkheid; de afgelopen vijf jaar, geen daad van illegale operaties, vanwege achterstallige betalingen uit financiële hoofdstad is ook niet meer dan drie jaar.

2. Is geboekt bij de goedkeuring van de relevante staatsorganen afdelingen (of goedgekeurd voor de record) voor het verrichten van buitenlandse economische en technologische samenwerking van de werkzaamheden schriftelijk document.

3. In overeenstemming met de "buitenlandse gecontracteerde projecten, labor samenwerking en advisering bij het ontwerpen van bedrijfsstatistieken systeem" (business OESO [2006] nr. 659), "De directe buitenlandse investeringen statistieken systeem" (business OESO [2006] nr. 684), aan de Buitenlandse Economische Technische samenwerking voorgelegd aan de afdeling die verantwoordelijk is voor het bedrijfsleven statistieken.

Zesde, aanvragen moeten de volgende voorwaarden:

1. Na de goedkeuring van de relevante afdelingen staat, of aan te melden voor het register;

2. Projecten in het land zijn geregistreerd in overeenstemming met de wet of aan te melden voor the record, de datum van inwerkingtreding van het project in overeenstemming met de wet;

3. Het bedrag van de items:
(1) en offshore-investeringsprojecten in de landbouw, bosbouw en visserij samenwerking in het Chinees project investering van niet minder dan 1.000.000 US dollars (of het equivalent in de valuta);
(2) aanbestedende projecten van het contract bedrag van niet minder dan 5.000.000 US dollars (of het equivalent in de valuta);
(3) labor buitenlandse dienst samenwerkingsprojecten was een totale waarde van niet minder dan 500.000 US dollar (of het equivalent in de valuta);
(4) buiten de high-tech onderzoeks-en ontwikkelingsprojecten, de buitenlandse investeringen in de opzet van het project consultancy-contract of het bedrag van niet minder dan 500.000 US dollar (of het equivalent in de valuta).

Zeven voor de tijd

Jan 1, 2006 tot en met december 2006 31 heeft plaatsgevonden, of de kosten van belang.

Acht, en rapportage procedures:

Lokale ondernemingen in 31 mei 2007 aanvraag zal worden ingediend bij de plaats van inschrijving aan de provinciale financiën, bedrijfsleven, rond de provinciale financiële en zakelijke sector moet in overeenstemming zijn met de "weg" en de toepassing van de meldingsplicht voor serieus onderzoek, en in 2007 Op 30 juni zullen in aanmerking om een gezamenlijke voorlichting van het ministerie van Financiën, het ministerie van Handel verklaard;

Centraal ondernemingen in de aanvraag op 30 juni 2006 voorgelegd aan het ministerie van Financiën, het ministerie van Handel.


(Bron: Ministerie van Handel Samenwerking Afdeling sub-station)
2007-06-22