Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-config.php:1) in D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-content\themes\classic\postdetail_new2.php on line 3
Fake Geld

Fake Geld

Dit is mijn verzameling van nep RMB (klik op foto voor een groter beeld).

Al deze facturen / munten die ik heb genomen in het kader van een regelmatige transacties.? Dus de vraag is-how in de wereld heb ik een nep-100?!? (Het is de grootste factuur beschikbaar dus het is nooit als verandering.)? De enige plek die je kunt krijgen 100RMB facturen is de bank / ATM.?

Dit vertelt mij dat als je kunt het geld gedrukt en uit uw fabriek heb je een goede kans om weg te komen, omdat zelfs de banken niet ijverig genoeg om trek de namaakgoederen uit de circulatie, die de jongens in deze artikel (in het Chinees, sorry) over een vals RMB borstbeeld in Huizhou niet kon doen.? Goede foto's, zelfs als je geen woord Chinees.

Maar die zei dat, heb je ooit uitgegeven geld overal in China (straat kraampjes en taxi's zijn de uitzondering) dat zij niet over een machine om het geld? Ik ben er zeker van dat ik was geslaagd deze in taxi's' s nachts, ten minste de 50 en de 20.? Dus als iedereen is voor deze controle, en iedereen weet dat je kunt zitten met namaakgoederen hoe zou iemand durven passeren een?!? Er zijn niet zoveel van ons stomme sukkels rekening nacht witte taxi's in de stad zijn er?!

En in een verwante nota, net deze week, China Observer (een geweldige blog, trouwens) zei dat "je kunt niet vals een BMW."? Wrong!? U kunt.? Shuanghuan deed.? Ze hebben opgeroepen.

Ik heb zelfs verzonden pic's van de eerste die ik ooit zag naar vrienden in de VS 2-3 jaar geleden.? Ik kon niet geloven.? Dus, dames en heren, de Shuanghuan "CEO."? Kopie van de BMW X5.

Hier vindt u meer over andere Chinese knock-off's in Europa.? En tot niemands verrassing, de CEO is een complete "veiligheid ramp."? De CEO is momenteel verboden in Duitsland, maar nog steeds legaal in Italië en natuurlijk in China ook. (S-CEO afbeelding uit MotorTrend.com)

Nog een paar van blogs op nep geld.

Het echte punt van dit alles is dit: als je geld en auto's kunnen worden gekopieerd, waarom niet je widget / kunst / ontwerp? Het antwoord is: Alles kan!? U moet alle voorzorgsmaatregelen kan je om jezelf te beschermen VOORDAT u begint passeren ongeveer bestanden / monsters in China.? Als u het verzenden van de monsters tot 10 fabrieken voor biedingen en vervolgens alleen de een fabriek die u kiest om te werken met het ondertekenen van alle de NDA's en andere contractuele overeenkomsten, wat zijn de de andere 9 fabrieken gaan doen met uw monsters / kunst?

Werken met advocaten in zowel uw eigen land en China voordat je naar China.? Get overeenkomsten ondertekend en gehakte voordat u artwork / monsters.? Onderhouden van een regelmatige aanwezigheid in de fabriek dat uw informatie. Verwijder de MOLDS / gereedschappen die je betaald voor wanneer uw project is afgerond.

2009-03-04