Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-config.php:1) in D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-content\themes\classic\postdetail_new2.php on line 3
Tibetaanse Autonome Regio in oktober van Consumer Goods

Tibetaanse Autonome Regio in oktober van Consumer Goods


In oktober, een gestage economische groei in onze regio, stijgend inkomen, consumptie, potentieel voor verdere ontginning, de consumptie structuur werd verder geoptimaliseerd, de consumptiegoederen markt bleef een goede groei te handhaven. 1-10 maanden detailhandelsverkopen in de regio geaccumuleerde 14,798 miljard yuan, een stijging van 18,5%.

Eerste, de belangrijkste kenmerken van de consumptiegoederen markt in onze regio
(A) een gestage groei in de detailhandel de verkoop van sociale consumptiegoederen
(B) van de stedelijke en landelijke gebieden, en dus nog steeds een absolute aandeel van de stedelijke en landelijke groei hoger dan het stedelijk
(C) van de retail dominantie van

1-10 maanden gebied van de detailhandel is nog steeds mijn totale detailhandel in sociale consumptiegoederen belangrijke kracht in de detailhandel detailhandel van 12,4 miljard yuan, een stijging van 19,3%, 83,8% van het totaal.
(D) oktober indexcijfer van de consumptieprijzen in onze regio steeg 2,8%

Ten tweede, de groeifactoren
(A) activering van de circulatie van het beleid om de uitbreiding van de verschillende onderdelen van de consumptie te stimuleren, de regio consumptiegoederen markt bleef tot een snelle ontwikkeling trend vertonen. De Raad van State afgegeven een reeks van groeiende binnenlandse vraag en de consumptie milieu, actief beleid van uitbreiding van het consumentenkrediet en andere significante resultaten, een gestage toename van het gezinsinkomen, een sterke impuls aan de groei van de consumentenmarkt momentum te versnellen.
(B) om de snelle ontwikkeling van de tertiaire sector als de toonaangevende snelle ontwikkeling van de regio bevorderlijk is voor het stimuleren van de sociale uitgaven gestaag groeien.
(C) de voortdurende stijging van de prijzen heeft geleid tot op zekere hoogte de groei van de totale detailhandel in sociale consumptiegoederen. Bepaald type van de voedselprijzen rijden detailhandel en horeca inkomsten en de snelle groei (1-10 maanden, vergeleken met dezelfde periode vorig jaar de prijzen van levensmiddelen stegen 3,7 procentpunt).
2010-11-26