Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-config.php:1) in D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-content\themes\classic\postdetail_new2.php on line 3
"Buitenlandse gefinancierde ondernemingen (instellingen) werknemers Management Practices" s

"Buitenlandse gefinancierde ondernemingen (instellingen) werknemers Management Practices" s


In de afgelopen jaren, als China's ondernemingen "go" tempo blijft versnellen, schaalvergroting en geleidelijk uit te breiden op het gebied van overzeese Chinese gefinancierde ondernemingen (instellingen) steeg per jaar. Bij de uitvoering van het proces van multinationale operaties, overzeese Chinese gefinancierde ondernemingen (instellingen) van de werkgelegenheid is het aandeel van plaatselijke functionarissen, creëren kansen op werk voor het ontvangende land, om de voorwaarden te verbeteren voor een positieve bijdrage aan mensen levensonderhoud. Volgens de statistieken, zoals het einde van 2009, mijn buitenlandse gefinancierde ondernemingen (instellingen) tot 97 miljoen mensen op de arbeidsmarkt, waaronder het inhuren van buitenlandse werknemers en 43,8 miljoen mensen.


Maar op hetzelfde moment, vanwege een gebrek aan internationale ervaring, niet vertrouwd zijn met wet-en regelgeving van het gastland en andere redenen, ik ben een deel van de overzeese gefinancierde ondernemingen (instellingen) in haar buitenlandse medewerkers zijn er enkele geschillen en wrijving. Dit beïnvloedt niet alleen de normale bedrijfsuitoefening, is niet bevorderlijk voor de duurzame ontwikkeling van onze buitenlandse investeringen en samenwerking. Te dien einde, aan het Ministerie van Koophandel in samenwerking met de ministerie van Buitenlandse Zaken, de SASAC en de China Federation of Industry afgegeven "richtsnoeren" versterking van de richtsnoeren voor multinationale ondernemingen.

"Guide" is het Ministerie van Koophandel en andere relevante afdelingen ter versterking van de ondernemingen "going out" macro begeleiding en diensten aan een van de maatregelen betreffende het huishoudelijk personeel te sturen en opleiding, het inhuren van werknemers in het buitenland, buitenlandse arbeidsconflict verwerking. "Richtsnoeren", terwijl niet verplicht, maar voor mij om zaken te doen overzees personeel beheer, het opbouwen van een harmonieuze arbeidsverhoudingen met de begeleiding en helpen bij het creëren van een "going out" een goede externe omgeving voor zakelijke samenwerking aan duurzame ontwikkeling, de buitenlandse investeringen te bereiken, maar ook bevorderlijk voor bedrijfsoverdrachten China's beter en snellere integratie in de lokale samenleving, tot wederzijds voordeel en de gemeenschappelijke ontwikkeling te bereiken.
2011-03-25