Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-config.php:1) in D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-content\themes\classic\postdetail_new2.php on line 3
Ministerie van Financiën Ministerie van Handel op de buitenlandse arbeid dienst samenwerking in 2011 de dienstverlening platform te doen om het financieel beheer van de aankondiging te ondersteunen

Ministerie van Financiën Ministerie van Handel op de buitenlandse arbeid dienst samenwerking in 2011 de dienstverlening platform te doen om het financieel beheer van de aankondiging te ondersteunen


] [Uitgegeven door het ministerie van Handel Ministerie van Financiën
[Release] Cai Qi Wen No 228 [2011]
【】 Tijd 2011-08-25Provincies, autonome regio's, gemeenten, apart vermeld steden (bureaus), commerciële afdelingen, de Finance Bureau van de Xinjiang Production and Construction Corps, Business Bureau:

Ter uitvoering van de Raad van State inzake de bevordering van buitenlandse arbeidskrachten samenwerking regelen ontwikkeling van de geest, versterkt de overheid de openbare dienst, gids personeel via de formele kanalen, waardoor werknemers aan de legitieme rechten en belangen van de arbeiders te beschermen, het ministerie van Financiën te regelen speciale fondsen voor overzeese arbeid samenwerking dienstenplatform (hierna te noemen arbeid services platform) om het werk te ondersteunen. Mededeling over de zaak zijn als volgt:


De eerste, ondersteuning voor content

Service platform voor de diensten die zich voordoen tijdens de bouw en de exploitatie kosten van de financiering van de volgende:

(A) de aanschaffingswaarde van gebouwen en kantoorapparatuur: arbeid service platform plaatst de bouw, aankoop, huur en aankoop van kantoorapparatuur en andere gemaakte kosten.

(B) systeemontwikkeling en exploitatie-en onderhoudskosten: arbeid service platform management systeem ontwikkeling en het onderhoud, database-ontwikkeling, self-check-terminals acquisitiekosten gemaakt.

(C) de campagne kosten: arbeid service platform zal houden advies, het maken van brochures, reclame-en andere kosten.

(D) Training kosten: arbeid service platform voor het schrijven, de aankoop van lesmateriaal, opleiding van de leerkrachten om de kosten in dienst gemaakte kosten.

Ten tweede, de noodzakelijke voorwaarden

Buitenlandse arbeidskrachten samenwerking service platform moet de volgende voorwaarden:

(A) te voldoen aan het "ministerie van Handel, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Openbare Veiligheid, SAIC India verzonden op buitenlandse arbeidskrachten samenwerking service platform van de pilot van de letter" (samenwerking tussen bedrijven brief [2010] 484) eisen;

(B) arbeid service platform moet worden van de volksregering boven het provinciaal niveau of de provinciale commerce afdeling in 2010, 1 juli-31 december gevonden tussen;

(C) arbeid service platform moet de overheid publieke consultancy, non-corporate karakter;

(D) van de totale beroepsbevolking diensten platform voor niet minder dan 500 vierkante meter kantoorruimte (inclusief de 500 vierkante meter);

(E) 2010 verzonden door de vreemde arbeidskrachten service platform niet minder dan 500 medewerkers (inclusief 500);

(F) bepaald op basis van het platform aan het eind van december 2010, uitgezonden door de service platform voor personeel in het totale aantal arbeidsgeschillen die buiten services platform tot 5% van het totaal aantal te sturen, en alle arbeidsgeschillen goed aangepakt optreden.

Ten derde, de standaard ondersteunen

(A) van de buitenlandse arbeiders in 2010 tot minstens 2000 mensen (met 2000) en de totale kantoorruimte van meer dan platformen te sturen voor meer dan 1.000 vierkante meter (inclusief 1.000 vierkante meter) van de arbeidsdienst platform, om niet meer dan 150 miljoen te financieren.

(B) van buitenlandse arbeiders in 2010 stuurde in 1000 en 1999 de totale kantoorruimte van mensen en platforms meer dan 500 vierkante meter (met inbegrip van 500 vierkante meter) van de arbeids-dienstenplatform, om niet meer dan 120 miljoen te financieren.

(C) van buitenlandse arbeiders in 2010 tot 500 te sturen naar 999 en het platform totale kantoor oppervlakte van meer dan 500 vierkante meter (inclusief 500 vierkante meter) van de arbeids-dienstenplatform, om niet meer dan 100 miljoen te financieren.

Ten vierde, controleert u de inhoud

De provinciale financiële afdeling is verantwoordelijk voor de zakelijke dienstverlening in de regio fondsen audit service platform. Specifieke controle van de volgende materialen:

(A) volksregeringen boven het provinciaal niveau of de provinciale overheid over de oprichting van buitenlandse arbeidskrachten samenwerking service platform van de goedkeuring (kopie);

(B) boven het provinciaal niveau overheidsinstellingen in afdelingen van buitenlandse arbeidskrachten samenwerking service platform op de goedkeuring van documenten (kopieën);

(C) buitenlandse arbeidskrachten samenwerking service platform-dienstverleners certificaten van titel of lease contract;

(D) uitgegeven door de provinciale autoriteiten verzonden via het platform dat het aantal arbeiders;

(E) van de provinciale commerce afdeling uitgegeven 1 juli 2010 tot 31 december tijdens de dag, die via het platform van de arbeiders in het aantal arbeidsgeschillen zich buiten het platform om arbeiders goed voor 5% van het totaal te sturen, en alle arbeidsgeschillen worden aangepakt bewijs.

(Vi) kosten in verband met het certificaat.

Ten vijfde, financiële verslaggeving en de betalingsprocedures

(A) van de provinciale financiële afdeling die verantwoordelijk is voor de zakelijke dienstverlening, georganiseerde arbeid in de regio fondsen aan het werk platform.

(B) van de provinciale financiële afdeling zal de leiding van de commerce service platform voor financiële diensten in de regio en toetst de toepassing documenten, "Foreign arbeidsdienst platform voor de financiële resultaten van de audit-matrix '(zie tabel), op 15 september 2011 een rapport aan de gestuurd naar het ministerie van Financiën (Secretaris-Generaal), ministerie van Handel (Financiën secretaris, Samenwerking Department), Laat niet-ontvankelijk.

(C) Ministerie van Financiën, het ministerie van Handel op basis van de provinciale financiën, handel afdeling auditresultaten, volgens het niveau van de middelen voor begrotingssteun toegekend aan de provinciale financiële afdeling. Provinciale financiële afdeling en treasury management in overeenstemming met de bepalingen van de middelen toegewezen aan elke stad en de provincie arbeid service platform.

Zesde, management eisen

(A) van de provinciale financiën, aan de handel departement in overeenstemming met deze mededeling te ontwikkelen specifieke implementatie details.

(B) van de provinciale financiën, moeten commerciële afdelingen versterking van de samenwerking, een duidelijke verdeling van arbeid, verantwoordelijkheid en gezamenlijk tot een beter beheer en gebruik van speciale fondsen, gebruik van speciale fondsen voor het toezicht en inspectie, een echt goed werk volgen de doeltreffendheid te vergroten. Middelen voor de rapportage platform, applicatie-en materialen volgens de "People's Republic of records management wet," goed bewaard voor verificatie.

(C) Ministerie van Financiën, zal het ministerie van Handel zijn de provincies (autonome regio's en gemeenten) om toezicht te houden en inspecteren van het werk, of dit overlaten een tussenschakel voor de provincies (autonome regio's en gemeenten), de financiële audit van de audit.

(D) van de provinciale financiële afdeling moet worden belast met het bedrijfsleven 31 januari 2012, het gebruik van speciale fondsen in 2011, reguleren van de buitenlandse arbeidsmarkt en de legitieme belangen van de bescherming van arbeiders en dus het ministerie van Financiën, het ministerie van Handel.

Zeven boetes

Geen eenheid behoudt alle vormen van fraude en speciale fondsen, niet te vervalsen, te verbergen, niet vervalst, gewijzigd arbeid statistische informatie service platform. Aankondiging van overtreding van de bepalingen van eenheden, het ministerie van Financiën, zal het Ministerie van Handel volledig te herstellen van de fondsen, de annulering van de in aanmerking te komen in de daaropvolgende jaren, volgens de "financiële sancties op illegale verkoop regelgeving" (Raad van State besluit nr. 427) en de "China Statistics wet" te worden behandeling.


Bijlage: Buitenlandse arbeidskrachten samenwerking service platform bouw fonds audit samenvatting van de resultaten


Ministerie van Financiën
Ministerie van Handel van de Volksrepubliek
25 augustus 2011


2011-08-25