Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-config.php:1) in D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-content\themes\classic\postdetail_new2.php on line 3
Ministerie van Financiën, Ministerie van Handel op buitenlandse arbeid dienst samenwerking in 2011 doen dienst platform om het financieel beheer van de aankondiging te ondersteunen

Ministerie van Financiën, Ministerie van Handel op buitenlandse arbeid dienst samenwerking in 2011 doen dienst platform om het financieel beheer van de aankondiging te ondersteunen


[Uitgegeven door] de Volksrepubliek Ministerie van Financiën, ministerie van Handel liet de tekst [nummer] Cai Qi [2011] 228 [Datum] 2011-08-12

Provincies, autonome regio's, gemeenten, apart vermeld steden (bureaus), zakelijke afdeling, de Finance Bureau van de Xinjiang Production and Construction Corps, Bureau van Koophandel:


Ter uitvoering van de Raad van State inzake de bevordering van buitenlandse arbeidskrachten dienst samenwerking regelen de ontwikkeling van de geest, het versterken van de overheid openbare dienst, gids personeel via de formele kanalen, waardoor werknemers aan de legitieme rechten en belangen van de arbeiders te beschermen, het Ministerie van Financiën, ministerie van Handel van de toewijzing van middelen voor buitenlandse arbeidskrachten samenwerking dienstenplatform (hierna te noemen arbeid services platform) te werken om het te ondersteunen. Bericht over de zaak zijn als volgt:

De eerste, ondersteuning voor content

Service platform voor diensten die zich voordoen tijdens de bouw en de exploitatie kosten van de financiering van de volgende:
(A) gebouwen en kantoorapparatuur aanschaffingswaarde: arbeid service platform plaatst de bouw, aankoop, huur en aankoop van kantoorapparatuur en andere gemaakte kosten.
(B) systeemontwikkeling en exploitatie-en onderhoudskosten: arbeid service platform management systeem ontwikkeling en het onderhoud, database-ontwikkeling, self-check-terminals aankoop gemaakte kosten.
(C) de kosten van de campagne: de georganiseerde arbeiders service platform zal worden aanbevolen om brochures te produceren, reclame en andere kosten.
(D) Training kosten: arbeid service platform voor het schrijven, de aankoop van trainingsmateriaal, opleiding van de leerkrachten om de kosten in dienst gemaakte kosten.

Ten tweede, de noodzakelijke voorwaarden

Buitenlandse arbeidskrachten samenwerking service platform moet de volgende voorwaarden:
(A) te voldoen aan het "ministerie van Handel, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Openbare Veiligheid, SAIC verzonden op buitenlandse arbeidskrachten samenwerking India service platform van de pilot van de letter" (co-operators brief No 484 [2010]) eisen;
(B) arbeids-service platform moet worden van de volksregering boven het provinciaal niveau of provinciale commerciële afdeling in 2010, 1 juli-31 december tussen de identificatie;
(C) diensten moet de overheid de openbare service platform voor service providers, non-corporate natuur;
(D) van de totale beroepsbevolking service platform is dan 500 vierkante meter kantoorruimte (inclusief de 500 vierkante meter);
(E)-service platform in 2010 verzonden door de buitenlandse arbeiders minder dan 500 (met 500);
(F) herkende van het platform tot eind december 2010, uitgezonden door de service platform voor personeel in het totale aantal arbeidsgeschillen dat de externe diensten platform komen tot 5% van het totaal aantal te sturen, en alle arbeidsgeschillen goed zijn aangepakt.

Ten derde, de standaard ondersteunen

(A) 2010 buitenlandse arbeidskrachten personeel gestuurd minstens 2000 mensen (inclusief 2.000 mensen) en het platform de totale kantoor oppervlakte van meer dan 1000 vierkante meter of meer (met inbegrip van 1000 vierkante meter) van de arbeids-dienstenplatform, tot niet meer dan 150 miljoen voor de financiering te geven.
(B) 2010 buitenlandse arbeidskrachten personeel gestuurd naar 1999 personen in 1000 en het platform de totale kantoor oppervlakte van meer dan 500 vierkante meter (met inbegrip van 500 vierkante meter) van de arbeids-dienstenplatform, tot niet meer dan 120 miljoen voor de financiering te geven.
(C) van buitenlandse arbeiders in 2010 500 mensen naar 999 mensen en het platform voor de totale kantoor oppervlakte van meer dan 500 vierkante meter (met inbegrip van 500 vierkante meter) van de arbeids-dienstenplatform, tot niet meer dan 100 miljoen voor de financiering te geven.

Ten vierde, controleert u de inhoud

De provinciale financiën, zakelijke dienstverlening afdeling is verantwoordelijk voor de regionale dienst platform voor de controle van de middelen. Specifieke evaluatie de volgende materialen:
(A) volksregeringen boven het provinciaal niveau of de provinciale autoriteiten over de vestiging van buitenlandse arbeidskrachten samenwerking dienstenplatform goedgekeurd (kopie);
(B) boven het provinciaal niveau mensen overheden in afdelingen van buitenlandse arbeidskrachten samenwerking service platform op de goedkeuring van documenten (kopieën);
(C) buitenlandse arbeidskrachten samenwerking service platform-dienstverleners certificaten van titel of lease contract;
(D) uitgegeven door de provinciale autoriteiten via het platform dat het aantal arbeiders;
(E) van de provinciale commerce afdeling uitgegeven 1 juli 2010 tot 31 december tijdens de dag, die via het platform van de arbeiders in het aantal arbeidsgeschillen die optreden buiten platform om arbeiders goed voor 5% van het totaal te sturen, en alle arbeidsgeschillen worden aangepakt het bewijs.
(Vi) kosten in verband met het certificaat.

Ten vijfde, rapportage en uitbetaling van de middelen procedures

(A) van de provinciale financiën, handel afdeling van de regionale arbeidsmarkt organisatie fondsen service platform dienen te werken.
(B) van de provinciale financiën, zakelijke dienstverlening afdeling zal in de regio en de applicatie service platform voor de financiële audit documenten "buitenlandse arbeid dienst platform voor de financiële resultaten van de audit samenvattende tabel" (zie bijlage), op 15 september 2011 voorgelegd aan de aan het ministerie van Financiën (Corporate Division), ministerie van Handel (staatssecretaris van Financiën, Samenwerking Department), Laat niet-ontvankelijk.
(C) Ministerie van Financiën, het ministerie van Handel op basis van de provinciale financiën, handel afdeling van de auditresultaten, afhankelijk van niveau van de begroting zal de toewijzing van middelen ondersteuning aan de provinciale financiële afdeling. Provinciale financiële afdeling en treasury management in overeenstemming met de bepalingen van de middelen voor steden en provincies op de arbeidsmarkt de diensten van het platform.

Van het management eisen

(A) van de provinciale financiën, aan de handel departement in overeenstemming met deze mededeling te ontwikkelen specifieke implementatie details.
(B) van de provinciale financiën, moeten commerciële afdelingen versterking van de coördinatie, duidelijke verdeling van verantwoordelijkheid, en gezamenlijk tot een beter beheer en gebruik van speciale fondsen, gebruik van speciale fondsen om het toezicht en de controle te verbeteren, doen een goede job tracking maximale efficiëntie. Middelen voor de rapportage-platform applicatie en materialen volgens de "People's Republic of Records Management Law," goed bewaard voor verificatie.
(C) Ministerie van Financiën, ministerie van Handel zal provincies (autonome regio's en gemeenten), het werk van toezicht en controle, agentschap of opdracht van de provincies (autonome regio's en gemeenten), om financiële audit audit.
(D) van de provinciale financiële afdeling moet worden in het bedrijfsleven 31 januari 2012, het gebruik van speciale fondsen in 2011, gestandaardiseerde arbeidsmarkt en bescherming van buitenlandse arbeiders legitieme rechten en belangen van het Ministerie van Financiën, het ministerie van Handel.

Zeven boetes

Geen eenheid behoudt alle vormen van fraude en speciale fondsen, is niet te vervalsen, te verbergen, niet gesmeed, veranderd arbeids-service platform statistieken. Aankondiging van overtreding van de bepalingen van de eenheden, het ministerie van Financiën, zal het Ministerie van Handel volledig te herstellen van de fondsen, jaar na annulering van de in aanmerking te komen, in overeenstemming met "financiële sancties voor illegale verkoop regelgeving" (Raad van State besluit nr. 427) en de "China Statistics wet" te worden behandelen.

Accessoires: buitenlandse arbeidskrachten samenwerking service platform bouw fonds audit samenvatting van de resultatenMinisterie van Financiën van de Volksrepubliek China ministerie van Handel ○ 一 日 一年 八月 十二

2011-11-10