Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-config.php:1) in D:\InetPub\vhosts\sourcejuice\wp-content\themes\classic\postdetail_new2.php on line 3
CBRC, CIRC aan het Ministerie van Handel nr. 3 van 2011, te maken "buitenlandse gecontracteerde project bod (voorgestelde standaard) management aanpak."

CBRC, CIRC aan het Ministerie van Handel nr. 3 van 2011, te maken "buitenlandse gecontracteerde project bod (voorgestelde standaard) management aanpak."


[Uitgegeven door het ministerie van Handel Banking Regulatory Commission CIRC]
[Nee.] Commerce Department vrijgegeven van de tekst, zodat de CBRC Insurance Regulatory Commission nr. 3 van 2011 [releasedatum] 2011-12-07
[Implementatie datum] 2012-01-15


"Buitenlandse gecontracteerde project bod (de voorgestelde standaard) management" is het Ministerie van Handel, CBRC, CIRC overweging, wordt afgekondigd, januari 15, 2012 in werking treden.


Republiek van China minister van Handel: Chen Deming, China Banking Regulatory Commission: Shang Fulin, voorzitter van de China Insurance Regulatory Commission; Xiang Junbo 7 december 2011


Buitenlandse gecontracteerde project bod (voorgestelde standaard) Regulations

Hoofdstuk I

De eerste   Ter versterking van de buitenlandse gecontracteerde project bod (de voorgestelde standaard) goedgekeurd door het management, standaardiseren van de biedingen van buitenlandse gecontracteerde projecten (de voorgestelde standaard) activiteiten, bescherming van buitenlandse gecontracteerde projecten economische en sociale voordelen, en het bevorderen van de gezonde ontwikkeling van de buitenlandse gecontracteerde projecten, volgens de "buitenlandse gecontracteerde project management Regulations "en" staat van de noodzakelijke bestuurlijke goedkeuring van de administratieve licentie beslissing, "geformuleerd.

Artikel   Volgens de verworven kwalificaties overzeese project aanbestedende ondernemingen of andere eenheden (hierna te noemen eenheden) in te schrijven of voorgestelde standaard contractvoorwaarden aanbieden is het bedrag van niet minder dan 500 miljoen dollar van overzeese bouwprojecten, buiten bod of voorstel worden gemerkt in overeenstemming met de bepalingen, vóór tender voor buitenlandse gecontracteerde projecten (voorgestelde standaard) goedgekeurd (hierna: de buitenlandse gecontracteerde projecten goedgekeurd).

Artikel   De term verwijst naar buitenlandse gecontracteerde projecten buiten unit China aanbestedende bouwprojecten, waaronder consulting, onderzoek, ontwerp, toezicht, aanbesteding, kosten, inkoop, bouw, installatie, inbedrijfstelling, exploitatie, beheer en andere activiteiten.

Artikel           Ministerie van Handel is verantwoordelijk voor de erkenning van buitenlandse gecontracteerde projecten.

Ministerie van Handel aan buitenlandse gecontracteerde project management database-systeem, buitenlandse gecontracteerde goedkeuring van projecten vast te stellen.

Artikel   De staat moedigt het gebruik van buitenlandse gecontracteerde projecten uitgedrukt in RMB schikking, voor de financiering, garanties, etc. voor het bedrijfsleven. Voor het uitvoeren van deze handelingen moeten in overeenstemming zijn met "de grensoverschrijdende handel in RMB clearing piloot management aanpak" en andere relevante regelgeving.

 

Hoofdstuk   De erkenning van buitenlandse gecontracteerde projecten

Artikel   Eenheden van buitenlandse gecontracteerde technische projecten dienen te worden gecontracteerd door middel van buitenlandse database systeem voor buitenlandse gecontracteerde projecten toe te passen ter goedkeuring.

Aanvraag tot goedkeuring verstrekt de volgende materialen:

(A)      Project Fact Sheet;

(B)      Chinese ambassade in het ontvangende land (consulaten) zakelijk advies door het Agentschap afgegeven;

(C) Het advies van Kamer van Koophandel;

(D) vereisen binnenlandse financiële instellingen om krediet of kredietverzekering programma nodig is om deze leningen uitgegeven door binnenlandse financiële instellingen of verzekeringsmaatschappijen letter of intent opsturen.

Artikel   Chinese ambassade in het ontvangende land (consulaat) in het bedrijfsleven moeten de eenheden van buitenlandse gecontracteerde projecten zijn onder de eerste paragraaf van artikel 6 van deze maatregelen op verzoek van de buitenlandse gecontracteerde projecten met vrij uitzicht over het database systeem. Chinese ambassade in het ontvangende land (consulaat) in het bedrijfsleven advies moet rekening worden gehouden met de buitenlandse handelsbeleid, het gastland veiligheidsrisico, kan het project te betrekken bescherming van het milieu en de belangen van multinationale en corporate business development situatie, het melden van incidenten en project verzonden personeel en andere zaken.

Artikel   Kamer van Koophandel in China moeten worden in het land waar het project ambassade (consulaat) adviezen door buitenlandse van het bedrijfsleven gecontracteerde projecten met vrij uitzicht over het database systeem. De Kamer van Koophandel in reacties moet rekening worden gehouden met de eerlijke concurrentie tussen ondernemingen en de zelfregulering door de branche en andere relevante omstandigheden.

Artikel IX   Ministerie van Handel ontvangen seconden paragraaf van artikel 6 van het volledige materiaal binnen drie werkdagen om het te bekijken. Voldoen aan de voorwaarden om te worden goedgekeurd door het internet, uitgereikt aan de aanvrager "buitenlandse gecontracteerde project bod (de voorgestelde standaard) Approval Certificate" (hierna aangeduid als "Approval Certificate").

Artikel   Een van de volgende omstandigheden mogen niet goedgekeurd worden voor buitenlandse gecontracteerde projecten:

(A) de aanvrager door het ministerie van Handel of andere autoriteiten om de werking van buitenlandse contract engineering of aanverwante bedrijven straf te schorten nog niet is verstreken;

(B) drie jaar voorafgaand aan de aanvraag tot goedkeuring van buitenlandse gecontracteerde projecten die voortvloeien uit de uitvoering van niet-standaard zakelijke praktijken of grote vergissing om China en gastlanden, bilaterale betrekkingen en een ernstige impact op de handel en economische samenwerking;

(C) 3 jaar voorafgaand aan de aanvraag voor goedkeuring om deel te nemen in de inschrijving van buitenlandse gecontracteerde projecten (voorgestelde standaard) is niet toegestaan ​​door de Chinese overheid of financiële instellingen ten behoeve van externe financiering verplichtingen;

(D) een aanvraag tot goedkeuring is niet vereist binnen 2 jaar voor het ministerie van Handel meldde het geval van buitenlandse gecontracteerde projecten uitgevoerd of ingediend bij de autoriteiten op basis van de gespecificeerde business statistiek;

(E) 3 jaar voorafgaand aan de aanvraag tot goedkeuring van niet-naleving van "buitenlandse gefinancierde bureaus voor ondernemingen en personeel veiligheidsvoorschriften", en leiden tot zware ongevallen;

(F) niet binnen 2 jaar voor de aanvraag van goedkeuring "reglementen van buitenlandse gecontracteerde projecten de eisen in het project aan de Chinese ambassade in het land (consulaat) het verslag van de situatie aan het project contract te maken of niet naar de ambassade (consulaat) te aanvaarden in noodsituaties te voorkomen, de kwaliteit, veiligheid en bescherming van de expats het personeel in de begeleiding;

(G) aanvraag tot goedkeuring van de eerste drie jaar Zengyin van fraude, omkoping of andere onrechtmatige wijze "goedkeuringscertificaat" te verkrijgen werd goedgekeurd door het ministerie van Handel ingetrokken.

 

Hoofdstuk   Toezicht en Beheer

Artikel XI   Get buitenlandse gecontracteerde projecten goedgekeurd eenheden, het project kan worden gerelateerd aan de binnenlandse financiële instellingen toe te passen voor garanties, krediet of kredietverzekering, binnenlandse financiële instellingen toe te passen voor het project garanties, krediet of kredietverzekering, moet worden voorgelegd aan "vergunning" en andere gerelateerde bestand.

Artikel XII   Binnenlandse financiële instellingen onder deze methode is niet van toepassing op buitenlandse gecontracteerde projecten zijn goedgekeurd door het toestel voor het verlijmen van te openen, om te voorzien krediet of kredietverzekering.

Artikel XIII   Get buitenlandse gecontracteerde projecten goedgekeurd eenheden de evaluatie van projecten resultaten moeten binnen 10 werkdagen na de bekendmaking, de buitenlandse gecontracteerde projecten over de evaluatie verslag resultaat database systeem.

Eenheid begint na het winnen van een maand in het buitenland aanbestedende projecten database-implementatie van het systeem de voltooiing van het project, totdat de contractuele verplichtingen van de buitenlandse gecontracteerde project beëindiging.

 

Hoofdstuk IV Wettelijke Aansprakelijkheid

Artikel XIV   Aanvraag voor de erkenning van buitenlandse gecontracteerde projecten de eenheid verbergt relevante informatie of bewijsmateriaal in verband met valsheid in geschrifte, het indienen van valse materialen, het ministerie van Handel niet worden goedgekeurd en krijgen een waarschuwing, worden verwezen in de juiste, of weigeren te corrigeren van de omstandigheden ernstig zijn, een boete van NT $ 30,000, en misschien wel de belangrijkste persoon die verantwoordelijk is voor de 10.000 yuan prima.

Aanvraag voor de erkenning van buitenlandse gecontracteerde project eenheden van fraude, omkoping of andere onrechtmatige wijze "certificaat van goedkeuring", de-gemachtigd door het Ministerie van Handel, het verkrijgen en geven een waarschuwing, een boete van NT $ 30,000, en de belangrijkste persoon die verantwoordelijk is voor de 10.000 yuan boete; gebeuren "reglementen van buitenlandse gecontracteerde projecten, wordt" artikel 25, artikel 26 van de situatie door de bevoegde commerciële afdeling onder de "regels van buitenlandse projecten gecontracteerd, wordt" artikel 25, artikel 26 voorziet in een bepaalde periode Het nieuwe verbod op buitenlandse gecontracteerde projecten of intrekken van certificaten van buitenlandse gecontracteerde projecten.

Artikel XV   Eenheden van buitenlandse gecontracteerde projecten niet in overeenstemming met de bepalingen voor de erkenning van buitenlandse gecontracteerde projecten, aan het Ministerie van Handel geeft een waarschuwing, een boete van NT $ 30,000, en de belangrijkste persoon die verantwoordelijk is voor een boete van 10.000 yuan; gebeuren "buitenlandse gecontracteerde project management regelgeving, wordt "artikel 25, artikel 26 van de situatie door de bevoegde commerciële afdeling onder de" regels van buitenlandse gecontracteerde projecten, wordt "artikel 25, artikel 26 voorziet in een bepaalde periode verboden buitenlandse gecontracteerde projecten totdat de nieuwe ophanging Certificaat van buitenlandse gecontracteerde projecten.

Artikel XVI   Ministerie van Handel, de Chinese ambassade in het ontvangende land (consulaat) in het bedrijfsleven organisaties, de Kamer van Koophandel personeel in het proces van goedkeuring van buitenlandse gecontracteerde projecten, uitgegeven door het advies te werken, verwaarlozing van hun taak, de praktijk vriendjespolitiek of machtsmisbruik, vormt een misdrijf worden vervolgd voor criminele verantwoordelijkheid, niet een misdrijf opleveren, worden gestraft.

Artikel XVII   Financiële instelling in strijd met de bepalingen van de eenheden van buitenlandse gecontracteerde projecten te openen band, om te voorzien krediet of kredietverzekering, de China Banking Regulatory Commission, China Insurance Regulatory Commission met betrekking tot financieel toezicht en het beheer volgens de wetten, voorschriften en regels op te geven straf.

 

Hoofdstuk   Aanvullend

Artikel 18   "Permit" gedrukt door het ministerie van Handel.

Artikel 19   Het vasteland van China eenheid in Hong Kong SAR, Speciale Administratieve Regio Macao, Taiwan het bod van aanbestedende projecten (voorgestelde standaard) management, met verwijzing naar de manier waarop de regelgeving.

Diershitiao   Mechanische en elektrische producten, grote machines en apparatuur export, niet van toepassing van deze maatregelen.

Eenentwintig   De term "niet minder dan", "onder" inclusief het nummer.

Artikel 22   Deze aanpak door het ministerie van Handel China Banking Regulatory Commission, China Insurance Regulatory Commission is verantwoordelijk voor de interpretatie.

Artikel 23   De maatregelen 15 januari 2012 uit In werking. "Ministerie van Buitenlandse Handel en Economische Samenwerking van de People's Bank of China uitgegeven <buitenlandse gecontracteerde projecten bod (voorgestelde standaard) licentie voorlopige maatregelen" kennisgeving "(Buitenlandse Handel [1999] No 699, OESO)," Buitenlandse Handel en Economische Samenwerking Afdeling van het Chinese volk Bank ministerie van Financiën op de uitgifte van "buitenlandse gecontracteerde projecten bod (voorgestelde standaard) licentie Interim Maatregelen> Bijzonder Reglement van het bericht" (OESO Buitenlandse Handel [2001] No 285) en de "People's Bank of China ministerie van Handel Ministerie van Financiën op <buitenlandse gecontracteerde projecten aanbesteding (voorgestelde standaard) licentie Interim Maatregelen> Bijzonder Reglement van het bericht "(OECD [2005] Zaken nr. 20), worden tegelijkertijd ingetrokken.   

2011-12-14